Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid staat bij humatest hoog in het vaandel. We begrijpen dat jij erop moeten kunnen vertrouwen dat de testresultaten die we leveren nauwkeurig zijn. Daarom nemen we verschillende maatregelen om de betrouwbaarheid van onze testen te waarborgen:

  • Geaccrediteerde laboratoria

Wij werken alleen samen met geaccrediteerde laboratoria. Dit betekent dat onze laboratoria voldoen aan kwaliteitsnormen op het gebied van de vaardigheden van personeel, de gebruikte apparatuur en de procedures die worden gevolgd. De kwaliteitsnormen zijn vastgesteld door een onafhankelijke organisatie. Zo kunnen onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze testen.

  •   CE-markering 

Al onze testen zijn voorzien van een CE-markering. Dit betekent dat alle onderdelen van onze testkits voldoen aan de gezondheids- en veiligheidseisen en getoetst zijn aan alle relevante EU-wetgevingen.

  • Goedgekeurde verpakkingen

We maken gebruik van goedgekeurde verpakkingen voor het retour sturen van de afgenomen test via de post. Dit zorgt ervoor dat de samples veilig en in goede conditie ons laboratorium bereiken. We nemen deze maatregel om de nauwkeurigheid van onze testresultaten te garanderen en te voorkomen dat er een verkeerde interpretatie plaatsvindt door een beschadigde sample.

  • De Hem-Col buis

Voor de bloedtesten maken we gebruik van de De Hem-Col buis, die voorzien is van een unieke en geheime bewaarvloeistof die de bloedcellen vijf dagen in leven houdt. Dit maakt het voor consumenten mogelijk om thuis bloedmonsters af te nemen, die vervolgens per post naar ons eigen lab worden verzonden binnen een periode van vijf dagen. De Hem-Col buis is de enige bloedafnamebuis ter wereld die is gevalideerd en goedgekeurd voor verzending via luchtpost.

  • Gevalideerde testen

Al onze testen zijn gevalideerd en voldoen aan de internationale kwaliteitsnormen. Dit betekent dat we wetenschappelijke methoden hebben toegepast om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van onze testen te waarborgen. We volgen de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en andere internationale autoriteiten om ervoor te zorgen dat onze testresultaten consistent en betrouwbaar zijn.

  • Hoogopgeleide laboranten

Onze laboranten zijn hoog opgeleid en werken met de meest geavanceerde technologieën. We investeren in hun opleiding en training, zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van laboratoriumtechnologie en -methoden.


 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00