zelfafnametesten

Met onze zelfafnametesten controleer je jezelf op een soa. Dit kan je makkelijk doen in je eigen vertrouwde omgeving.

Twijfel je welke zelfafnametest je nodig hebt? Doorloop onze testwijzer. Het kan zijn dat je verschillende zelfafnametesten nodig hebt!

Toon alle resultaten

 

humatest testen

Het oplopen van een SOA ontstaat vaker dan je denkt. Soms heb je niet eens door dat je er één hebt, want niet iedereen ervaart duidelijke klachten. De symptomen zijn ook niet bij iedereen het zelfde. De symptomen bij vrouwen zijn anders dan de symptomen bij mannen. En bij beide is het mogelijk om helemaal geen klachten te hebben. Daarom is het verstandig om met enige regelmaat een SOA test te doen, maar we begrijpen heel goed dat je niet altijd zin hebt om bij de huisarts op bezoek te gaan. Alle testen van humatest zijn 100% betrouwbaar en dus even goed als de testen bij de huisarts of GGD. Het grote verschil is dat je onze testen zelf thuis af neemt, wanneer jij dat wil. Op deze manier bieden we jou de beste zorg, op iedere locatie.

100% betrouwbaar

Wanneer je een test van humatest bestelt krijg je deze in een discrete verpakking thuisgestuurd. De test stuur je terug in de bijgevoegde retourverpakking en 3 tot 5 werkdagen later, afhankelijk van de test, kun jij je resultaat online opvragen met je persoonlijke code. Snel, anoniem en een stuk voordeliger dan de hoge kosten bij de huisarts.

 

Heb je vragen over een SOA test of onze werkwijze, neem dan contact op. Ons deskundige team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.