betrouwbaarheid

 

Wanneer jij je test op een geslachtsziekte wil je er natuurlijk vanuit kunnen gaan dat de zelfafnametest je zekerheid geeft en van goede kwaliteit is. Wij van humatest geven je die zekerheid met onze betrouwbare testen. Onze thuistesten zijn net zo betrouwbaar als de test die je zou doen bij je huisarts of GGD.

Product
De testen van humatest zijn van zeer hoge kwaliteit. Onze laboratoriumtesten voldoen aan de internationale ISO 15189 standaard voor medische diagnostiek en de afnamematerialen voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

Sensitiviteit en specificiteit
De soa testen van humatest hebben een bepaalde sensitiviteit en specificiteit. Deze beschrijft hoeveel procent van de mensen met een werkelijke soa infectie, daadwerkelijk positief worden getest. De specificiteit beschrijft hoeveel procent van de mensen die géén soa hebben, ook daadwerkelijk negatief getest worden. Hoe hoger de sensitiviteit of specificiteit, des te betrouwbaarder de test is.

 

Chlamydia

Sensitiviteit

Specificiteit

Genitale man/vrouw zelfafnametest

100%

98,6%

Gonorroe

 

 

Genitale man/vrouw zelfafnametest

100%

99,7%


Eurofins laboratorium
De testanalyses worden uitgevoerd bij het Eurofins NMDL ISO-15189:2012 (M293) geaccrediteerd laboratorium. Dit betekent dat het laboratorium voldoet aan de hoogste kwaliteitstandaard. De scope van Eurofins NMDL is terug te vinden op de website van de Raad van Accreditatie (RvA) via www.rva.nl/alle-geaccrediteerden/m293/  In dit laboratorium werkt een ervaren, ambitieus team van enthousiaste en klantgerichte medewerkers.


Verpakking & verzending
Wij gaan zorgvuldig om met jouw testmateriaal. Je stuurt jouw testmateriaal gratis retour via een ingesloten retourenvelop dat geschikt is voor medische post. 

 

Heb je vragen over de kwaliteit van humatest? Mail ons via info@humatest.nl.