Onze laboratoria

Bij humatest werken we nauw samen met diverse gerenommeerde laboratoria om jou de hoogste kwaliteit testen te kunnen bieden. Elk laboratorium heeft zijn eigen specialisaties. Wij hebben deze verschillende specialisaties gebundeld op één plek.

Dankzij onze samenwerking met verschillende vooraanstaande laboratoria kunnen we een breed scala aan tests aanbieden voor uiteenlopende doeleinden. Of je nu inzicht wilt krijgen in allergieën, hormonale balans of erfelijke ziektes, wij hebben de beste testen voor jou beschikbaar.

We zijn trots op onze samenwerkingen met deze laboratoria en streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit te leveren aan onze klanten. Bij humatest ben je verzekerd van betrouwbare en nauwkeurige testresultaten.

Labonovum

Labonovum is een innovatief laboratorium in Limmen dat gespecialiseerd is in het opsporen, voorspellen en voorkomen van welvaartsziekten door middel van geavanceerde technologieën en diagnostische testen. Labonovum richt zich op duurzame leefstijlverbetering en biedt unieke en persoonlijke inzichten op het gebied van voeding, dieet, beweging, ontspanning, slaap of stress. Lees meer over Labonovum op www.labonovum.nl

Eurofins Clinical Diagnostics

Eurofins is opgericht in 1987 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd laboratoriumnetwerk. Het biedt in 61 landen met meer dan 62.000 medewerkers in 900 laboratoria ruim 200.000 analysemethodes aan.

Eurofins Clinical Diagnostics is een onderdeel van Eurofins en wil een doorslaggevende impact hebben in Nederlandse zorglandschap door het bieden van betrouwbare, snelle en innovatieve laboratoriumdiensten. Eurofins Clinical Diagnostics werkt voor grote academische ziekenhuizen, verpleeghuizen, zorginstellingen, zelfstandige behandelcentra’s, huisartsenpraktijken en kraamklinieken. Eurofins Clinical Diagnostics bestaat in Nederland uit zes laboratoria. Alle laboratoria zijn ISO-gecertificeerd. Lees meer over Eurofins Clinical Diagnostics op www.eurofins-clinicaldiagnostics.nl/over-ons

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00