Samenwerkingspartners

Bij humatest werken we samen met verschillende gerenommeerde laboratoria om jou de beste kwaliteit testen te kunnen leveren. Ieder laboratorium heeft zijn eigen specialisaties. Wij hebben deze specialisaties gebundeld op één plek. Alle geselecteerde laboratoria werken ook voor reguliere zorgaanbieders zoals huisartsen, ziekenhuizen en zorginstellingen.

Door samen te werken met verschillende laboratoria kunnen we jou een breed scala aan tests aanbieden voor verschillende doeleinden. Of je nu inzicht wilt krijgen in je allergieën, hormonale balans of erfelijke ziektes, wij hebben de beste testen voor jou beschikbaar.

We zijn trots op onze samenwerkingen met deze laboratoria en streven ernaar om altijd de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten. Bij humatest ben je verzekerd van betrouwbare en nauwkeurige testresultaten.

Labonovum

Labonovum is een innovatief laboratorium in Limmen dat gespecialiseerd is in het opsporen, voorspellen en voorkomen van welvaartsziekten door middel van geavanceerde technologieën en diagnostische testen. Hun focus ligt op duurzame leefstijlverbetering en het bieden van unieke en persoonlijke inzichten op het gebied van voeding, dieet, beweging, ontspanning, slaap of stress.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00