Betrouwbaarheid

Bij humatest staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel. We begrijpen dat jij erop moeten kunnen vertrouwen dat de testresultaten die we leveren nauwkeurig zijn. Om deze reden nemen we verschillende maatregelen om de betrouwbaarheid van onze testen te waarborgen. 

Geaccrediteerde laboratoria

Wij werken alleen samen met geaccrediteerde laboratoria. Dit betekent dat onze laboratoria voldoen aan de internationale kwaliteitsnormen en de vereiste certificeringen hebben om testen uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze testen.

CE-markering

Onze testen hebben een CE-markering. Dit betekent dat alle onderdelen in onze kits voldoen aan de gezondheids- en veiligheidseisen en getoetst zijn aan alle toepasselijke EU-wetgevingen.

Goedgekeurde verpakkingen

Het retour zenden van de samples via de post gaat door middel van goedgekeurde verpakkingen. Dit zorgt ervoor dat de samples veilig en in goede conditie worden ontvangen in ons laboratorium. We nemen deze maatregel om de nauwkeurigheid van onze testresultaten te garanderen en ervoor te zorgen dat er geen verkeerde interpretatie plaatsvindt vanwege een beschadigde sample. 

De Hem-Col buis

Voor de bloedtesten maken we gebruik van de Hem-Col buis, die voorzien is van een unieke en gepatenteerde bewaarvloeistof die de bloedcellen vijf dagen in leven houdt. Dit maakt een thuisafname door consumenten mogelijk, gevolgd door het versturen per post naar ons eigen lab binnen een periode van vijf dagen. De Hem-Col buis is de enige bloedafnamebuis ter wereld die gevalideerd en goedgekeurd is voor verzending van bloed (?) via luchtpost. 

Gevalideerde testen

Al onze testen zijn gevalideerd en voldoen aan de internationale kwaliteitsnormen. Dit betekent dat we wetenschappelijke methoden hebben toegepast om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van onze testen te garanderen. We houden ons aan de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en andere internationale autoriteiten om ervoor te zorgen dat onze testresultaten consistent en betrouwbaar zijn.

Hoogopgeleide laboranten

Onze laboranten zijn hoog opgeleid en werken met de meest geavanceerde technologieën. We investeren in hun opleiding en training om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van laboratoriumtechnologie en -methoden.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00